Followers

:: Amanah itu adalah Penyesalan::

Sunday, August 2, 2009

Keluarga Pelajar-pelajar Kelantan Mesir ( KPKM) akan mengadakan Muktamar Sanawi pada 17-18 hb Ogos ini. Tahun ini, akan ada pertandingan merebut kerusi Ahli Jawatan Kuasa sesi 2009/2010.

Semoga mereka yang memenangi kerusi itu nanti akan memberi khidmat terbaik demi kemajuan persatuan dan kebajikan ahli yang bernaung di bawanhya
Kepada ahli, buatlah pilihan terbaik, tunaikan hak anda. Juga janganlah ada di kalangan mereka yang hendak menjatuhkan antara satu sama lain. Beradablah , jangan wujudkan blok pemisah, sempadan yang menjarakkan hubungan harmoni. Janganlah ada pihak yang menghasut, membina 'team'. Kita semua bersaing untuk melakukan kebaikan, bukan hendak meruntuhkan"خير الناس أنفعهم للناس"
3 comments:

Anonymous said...

slm,wahai shbt2 pilihlah pimpinan yg fikrahnye spt ulama2 dahulu yg x cpt mghukum sesuatu tue bid ah semate2 x de hadis sahih.bknnye pimpinan yg x mgmbil kire kaedah usul feqh n masodir syariah yg lain2.ijmak qias n lain2.memperlekehkan ulama2 dahulu.kl x de hadis sahih mke ianye bid ah.semoga shbt d jln yg benar..

Khairi said...

semuga beroleh kemenangan, dan setelah itu kekuatan utnuk memikul amanah yang besar itu.

:)

Lama tak jumpa. Bila nak kawin? :p

salmanfasiri said...

sape yg anonymous maksudnkan ye?insya Allah semua calon berada di landasan yang bnar.Jika salah, tunjukkan mereka, tegur mereka

khairi kita tu, amanah ni meme berat, harap xmene